Wednesday, December 8, 2010

Audi 100 remondi käik.

Suvel avastasin Audi poritiivast augu.

Pikka aega otsisin Eesti lammarist poritiiba, edutult, samasugust vanarauda pakutakse. Lõpuks leidsin Leedust 250.- Uus on praeguseks pahteldatud, värvitud ja vajab poleerimist. Kui juba värv olemas oli, tegin tagapõlle ka korda. Haagise tuledepesa oli katki ja hoidik mäda. Lõikasin vana kogu täiega küljest ja tegin 3mm plekist uue hoidiku ning ühendasin uue pesa. Juhtmete värvused panin ükshaaval kirja ja hiljem samamoodi kokku.
Esipõlle proovisin ka igatmoodi sirgestada. Eriti raske oli see, kuna paps oli selle kunagi poritiibadega kokku keevitanud. Vasakult poolt pidin niikuinii lahti lõikama, siis tegin sinna juba ilusa kinnituskõrva asemele.

Veermik vajas ka ülekäimist. Ette stabikapuksid, vasak õõtshoob ja mõlemad välimised pooltelje tolmukatted. Taha uued klotsid, trumlid ja laagrid. Amordid vahetasin ka ära, küll kasutatud, aga töökorras ja ühesugused. Silindrid ja käsipiduri tross on eelmisest aastast uued. Kui kivikaitsmega põlled ja karbid üle tegin, lasin seda ka kohtadesse, kust põhjamastiks oli lahti tulnud.

No comments:

Post a Comment